Ani de Mucegai

Evrei 2:3 “cum vom scapa noi, daca stam nepasatori fata de o mantuire asa de mare?”.

Sunt momente in care ma simt in pielea unui tanar utc-ist strigand CEAUSESCU REALES si ma intreb ce puteam face pt a stopa un astfel de eveniment. De ce? De ce rasuna Nepasarea? De ce trebuie sa fim victimele unor reminescente comuniste? Cred ca stim impreuna…

Felicitam partidul rosu pt scorul electoral. Bravo! I-ati prostit iar. Merita o viata mizera. Nu-i asa?

Onesteni! Cati boschetari aveti pe strada astazi? Cati nu aveti un loc de munca? Cati veti ajunge in aceeasi situatie in anii viitori? De ce-i lasam sa distruga acest oras? De ce-i mai votam?

Stiu. Stiu. Nu ati votat, pentru ca nu ati fost la vot, dar au fost oamenii care au primit 1500 de cozonaci de paste. care au primit cateva sute de cosuri verzi la 125 lei bucata, bitum pe strada si desigur stramosii moleculei.

Felicitari tuturor. Vom distruge Onestiul impreuna.

Mai bine pentru mai multi! Ba chiar din ce in ce mai bine.

8 comments

 1. Mefistofel says:

  Omenirea a cunoscut, de-a lungul scurtei ei existente, fiinte umane de cel mai inalt calibru – genii, daca vreti. E plina istoria de oameni de o inteligenta coplesitoare, talent deosebit si cate si mai cate.

  Dar oamenii, in totalitatea lor, sunt prosti. Masele de oameni sunt usor de manipulat, sunt ca o turma de boi. Grupati, nu mai au minte, gandesc cu stomacul. Onestenii n-au facut exceptie. Au votat cu cine li s-a spus.

  Vocea voastra n-a fost destul de puternica si nici n-avea cum. PSD-ul este o masina organizata, cu peste 600.000 de membri, in intreaga tara. Cei mai multi dintre ei, comunisti. Unii dintre noi nici nu erau nascuti, si acesti indivizi faceau carira din delatiune.

  Orisicum, articolul explodeaza de mahnire, sentiment pe care-l impartasesc. Mai asteptam patru ani…

 2. vamapaull says:

  Nu-mi vine sa cred cat de greu e sa schimbi parerea unor oameni care spun “e mai bine asa dect sa vina altu’ nou sa fure, asta macar a furat pana acum, nu are de ce sa mai fure”
  Vorbele astea le-am auzit la multi oneteni, ceea ce ma face sa cred ca multa lume nu gandeste sau nu vrea sa gandeasca.

  Asta e a doua oara cand scriu mesajul acesta si daca va intrebati de ce, raspunsul e ca imediat dupa ce s-a terminat cu alegerile problema penelor de curent a revenit, aproape toata noaptea a fost luat curenut, ieri a picat de o gramada de ori, si azi iar. Presupun ca o sa induram mult mai multe zile de chin de acum incolo.

 3. Avril says:

  Mai Vamapaull, ce treaba are curentul electric cu primarul. Ai auzit de societati comerciale, dar de S.C. ELECTRICA S.A., E-ON Moldova… Incearca cu altceva, la care te pricepi!

 4. vamapaull says:

  Nu are nici o treba… doar ca mi s-a parut ciudat… asta-i tot
  cel mai probabil a fost o coincidenta…

  “Incearca cu altceva, la care te pricepi!”
  Nu cred ca trebuie sa te si pricepi sa iti spui parerea ta… nu trebuie sa am legitimatie de jurnalist sau mai stiu eu ce, ca sa spun ce cred. Poti sa ma corectezi daca gresesc.

 5. Mefistofel says:

  Pai bine mai Avrile, si Electrica sau E-On Moldova n-au si ele niste contracte incheiate cu o niscaiva primarie…contracte pe care daca nu le respecta atrag sanctiuni… Dar cine sta sa le verifice?

 6. Dragos says:

  avril, nu esti la curent cu administratia locala. Te anunt cu drag ca reteaua de ilum public e in administrarea directa a primariei si daca tot veni vorba de pene de curent la consumatorii casnici e destul de simplu ca primaria sa faca un proiect pt modificarea retelei electrice a.i. aceasta sa faca fata unui consum din ce in ce mai mare. dar aceasta problema este depasita cu mult de alta, si anume, dezinteresul administratiei locale.

Leave a Reply