Ce mai stiti despre Onesti?

Dand o cautare pe google dupa “onesteni”, am gasit:bikers

– niste baieti care se joaca cu bicicleta prin parc (intr-o toamna, dupa frunze), in lipsa unei piste amenajate, probabil – dooh! Oricum, frumos a ramas parcul nostru, sau oi fi eu nostalgic…

– Brava! Niste sportivi de la CS Onesti au luat o medalie de aur, doua de bronz si un loc IV – “Atletii onesteni, medaliati la Grand Prix-ul de la Bucuresti”, scrie Ziarul de Bacau din 11 Iunie 2009.

– hmmm, ceva suspect. Alt ziar din Bacau, alti sportivi onesteni cu realizari notabile. “Doi tenismeni onesteni se afla in Top 10 in noile clasamente publicate de Federatia Româna de Tenis.” – Ilinca Eftimiu si Stefan Casuneanu. Pai daca sunt copii d-lui Eftimiu de la CS Onesti si al d-lui Casuneanu, atunci intelegem resursele. Oricum, foarte bine.

– putin haz de necaz – ziarul de Iasi editia online relateaza cum autocarul fotbalistilor onesteni s-a rasturnat. Dar in 17/05/1999, deci cam tarziu sa radem. Ca tot veni vorba, ce mai face FC Onesti? Va mai amintiti celebrul meci FC Onesti – FC Steaua, de acum multi ani? Cu casa inchisa, Onestiul in A… Tot de la big brother (wikipedia mai exact) aflu ca FC Onesti-ul NU mai e si mai gasesc si un istoric dragut al echipei – aici.

– continuam plimbarea cu vesti mai putin placute, despre un subiect discutat de prea multe ori. In editia onlie a Onesti Expres din 18 Iunie 2009 vad ca Rafo anunta 1000 de someri. Pai de ce sa fie functionala rafinaria asta mult mai noua decat altele din tara, sa se duca bani la bugetul judetului Bacau si implicit al Onestiului? Nici vorba, lasa sa functioneze Astra Ploiesti, Petromidia Navodari, si care or mai fi – vechi dar de “interes”. Si la mai mare dom’ Patriciu!

– mergand mai departe, ajung la un sait doldora de stiri si demn de tinut minte, ziareaz.ro, care zice ca ultima stire legata de Onesti ca un bunic si un nepot de-ai nostri se tin de inventii si mai si castiga la “Expozitia europeana a creativitatii si inovarii”. Bravo dom’le!

– urmatorul link de notat, onestiul.ro… Hopa, taci ca-i groasa! Baietii de la Data Tech au facut primul sait mai demn de respect (dupa onesteni.ro evident :P), al Onestiului. Una dintre stiri zice ca, nu in Onesti ci in Targu Ocna, s-a deschis o piscina buna de vizitat…

– HUB pentru onesteni! Sustinem ideea, pentru ca a existat si hub.onesteni.ro intr-un timp. Octav ne zice pe saitul lui ca are hub-ul octav.ath.cx pe care il pune la dispozitia celor din Onesti.

– si last but not least, se plateste parcarea in Onesti! pe Bulevardul Oituz intre primarie si spital… Pai daca nu mai are nea’ Lemnaru bani la buget, cu care sa jongleze… (sursa)

Ce m-a surprins – am gasit multe stiri legate de sport – karate, lupte libere, haltere, samd, unde sportivii onesteni obtin medalii, la concursurile din tara. Prea multe sa le mai citez in parte dar subiectul trebuia mentionat. Sau poate ca se scrie prea mult despre sport in Onesti din lipsa de alte subiecte…

/usr/sbin/sshd -d  -p 222

4 comments

Leave a Reply