Unda verde pentru reabilitarea drumului Onesti – Adjud

O stire care o sa faca fericit orice sofer care a trecut pe drumul Onesti – Adjud 😀

Senatorul liberal Ioan Aron Popa a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca lucrarile de reabilitare a drumului Onesti – Adjud vor incepe in curind, fapt confirmat de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.

Senatorul Popa a precizat ca ministrul i-a confirmat, atit verbal, cit si in scris decizia de incepere a lucrarilor de reabilitare a drumului. “Mi-a spus ca, in perioada urmatoare, probabil la prima rectificare de buget, se vor aloca banii pentru realizarea modernizarilor, asa incit, la inaugurarea lucrarilor sa participe chiar domnia sa – a sustinut senatorul PNL Aron Popa. Nu este o promisiune de genul «Vom face», ci este un fapt cert, pentru care imi asum responsabilitatea asupra declaratiilor facute, iar lucrarile respective sint rezultatul demersurilor pe care le-am facut la institutiile de resort”.
De-a lungul timpului, senatorul Ioan Aron Popa, a facut demersuri repetate la nivelul Guvernului si Parlamentului, pentru reabilitarea unor drumuri importante din judet, cum ar fi Adjud – Onesti, Comanesti – Onesti si Bacau – Onesti, insa, intr-o prima etapa, vor fi alocate fonduri doar pentru primul dintre acestea. “In calitate de parlamentar de Bacau, m-am implicat si am facut demersuri in privinta tuturor drumurilor nationale din judet, insa proiectul, care este mult mai larg, include, intr-o prima faza, drumul Adjud – Onesti, urmind ca, in etapa a doua, sa intre in reabilitare drumul Comanesti – Onesti si apoi Bacau – Onesti”, a mai spus senatorul liberal. Aron Popa a explicat ca prioritara a fost soseaua dintre Onesti si Adjud, pentru ca este un drum extrem de important, care face legatura dintre Ardeal si sudul tarii.
In cadrul conferintei de presa, reprezentantul PNL a mai facut referire si la intilnirile pe care le-a avut, in calitate de senator, cu largi categorii socio-profesionale, incluzind profesorii, cadrele medicale, tineretul sau liderii asociatiilor de proprietari, dar a prezentat si un numar mare de idei care ar putea fi aplicate la Onesti, pentru ca municipiul sa devina un oras in care merita sa traiesti.

Sursa

4 comments

 1. Romina says:

  De cel putin 12-13 ani, din cate stiu eu, drumul acesta este mort. Eu locuiesc in Brasov, dar de 2-3 ori pe an fac drumul acesta.Si, desi nu am circulat prea des, la sfarsitul lui aprilie l-am parscurs de cateva ori. Problema mare nu ar fi disconfortul creat, ci faptul ca eu mi-am rupt masina-n doua.Dupa cate taxe ati platit stimati colegi de trafic, cine ne-a despagubit pe noi pentru neglijenta unora, care nu si-au facut timp pentru noi decat acum, in prejma alegerilor…?Cand am ajuns cu chiu cu vai in Brasov, mi-am dus masina direct in service!!!!!!!!!
  Asa ca puneti mana si faceti drumurile pentru care platim si de asemenea pentru care VA platim ….

 2. Radu says:

  ESTE O CAMPANIE ELECTORALA!!!
  Drumul s-a asfaltat numai 3 km(din 30 si ceva de km) pe sensul Adjud -Onesti(care oricum era bun).
  S-au sistat lucrarile.

 3. Romina says:

  Tocmai am aflat ca s-a asfaltat ulita Onesti-Adjud si ma bucur foarte tare! Ma bucur pentru cei care frecventeaza traseul asta. Acum sparam sa si tina mult si bine, ca cine stie cand ne-om mai intalni cu minuni d’astea.De fapt la cat ciolan e de ros, s-ar putea sa fie asfaltat si cand nu trebuie, asa.. de buna imagine pentru cei care mai au si dinti de ros…

Leave a Reply