Panem et circenses

In Onesti se desfasoara intre zilele de 22-24, Festivalul Verii, un eveniment inedit, ce ar trebui sa poarte numele de Alcool No Limit Festival. In dimineata zilei de 23, ca o consecinta a acestei manifestari cultural-artistice de real succes ce a avut in program inclusiv lupte de strada, au fost mobilizate 4 echipaje de politie, 1 echipaj al jandarmeriei, si 1 un echipaj de ambulanta. Totul a inceput in jurul orelor 2.00 a.m., cand mai bine de 30 de tineri, prieteni de pahar, aflati sub influenta alcoolului au inceput sa-si imparta gratuit, pumni si picioare. Nu a fost destul ca au trezit aproape un oras intreg, scandalul continand pana in jurul orelor 4, in curtea Spitalului Municipal Onesti si inclusiv in sectia de urgenta. Circul a reusit sa trezeasca din somn aproape toti pacientii. Atragem atentia ca acest eveniment nu este singular, dar este primul de aceasta amploare.

4 comments

  1. Dragos says:

    regret. aveam acumulatorii epuizati. sa stii ca as fi avut ce poza daca eram pe faza si puneam macar 5 minute acumulatorii la incarcat.

  2. George says:

    Mi-aduc aminte ca acu` vreo 14 ani doua clase de-a opta de la nr.5 s-au luat la bataie in statia de autobuz de la Belvedere. Fiecare mai era cu prieteni si “aliati”. O bataie generala de vreo 50 de oameni cum nu prea vezi nici in filme. Ma bucur sa vad ca traditiile nu s-au pierdut.

  3. dragos says:

    n-am scris ca blocand cu 2 masini o portiune din strada perchiului, au ambuscat o alta, plina de inamici.

Leave a Reply